Vi leker ikke gummibåt

Vinner – Gjett artisten (TIX)

Sommeren 2015 «smuglet» Staysmann & Lazz med seg en ekstra artist og i et lite set mellom Hedegaard og Staysman & Lazz, fikk noen heldige gjester oppleve – en da relativt ukjent – TIX på GBfestivalen for første gang. Festivalledelsen visste ikke engang selv om stuntet før han stod på scenen(!)

Vi la ut et bilde fra nettopp denne konserten og spurte hvem dette var. Nesten samtlige hadde korrekt svar så dette ble nærmest en loddtrekning. Uansett, vi har trukket to vinnere som hver får to billetter til GBfestivalen 2019 til en verdi av 1900,-!

Vi ber vinnerene ta kontakt med oss på PM på intagram/facebook!

Vinner fra Facebook-kommentarene: Ina Malen Fjorden Solberg

Vinner fra Instagram: thea_myrstad

Se dette innlegget på Instagram

Vi tabbet oss ut og fikk ikke lansert ukens artist på fredag. Som plaster på såret så gir vi ut 2 festivalpass til en verdi av 1900,-! Følg oss på Instagram og kommenter hvem du tror vår neste artist er:: – Er å se i aftermovien fra GBfestivalen 2015 – Har skrevet "Sweet But Psyko" og "Game Time" – Har vært med i Paradise Hotel – Ble for alvor kjent med låten "Sjeiken" PS! Konkurransen pågår også på vår facebook-side og du har lov å delta på begge plasser for en enda større vinnersjanse! Besøk oss på fb.com/GBfestivalen #birkeland #gbfestivalen #gummibåtfestivalen #fest #party #festival #sang #artist #gjetthvem #konkurranse #giveaway Konkurransen er på ingen måte sponset, administrert eller knyttet til Facebook

Et innlegg delt av GBfestivalen (@gbfestivalen)