Vi leker ikke gummibåt

Hawk Christensen

Grunnet motorhavari kommer kommer en erstatning for Texafire. Og for en erstatning!

Du kjenner han sannsynligvis fra «han som spiller soloer på bordene» og med røff countrystemme og garantert allsangmateriale!

«Hawk er uten tvil det nye stjerneskuddet på den norske countryhimmelen. Han er ung men, jeg vil ikke bruke ordet talentfull fordi han er mye bedre enn det; Han er proff! Påscenen lirer han av seg ett arsenal av udødelige og kjente country-låter. Han skriver også egne flotte låter som han putter inn i repetoaret. Synge kan han definitivt og gitaren trakterer han med største enkelhet. Han er også beviset på at du ikke trenger å være over 30 og synge om eks-koner og bakfulle dager for å være country-artist. Der andre er baktunge, er Hawk vital og full av adrenalin-og gir alltid ett topp show!»

På 1970 tallet gjorde mange countryartister opprør mot det som på den tiden ble kalt for «Nashville-sound» og det som ble kalt for «the outlaw movement» ble en egen sjanger innen country-musikken.

Hawk Christensen (1987) er en viderefører av outlaw-country, hans røffe og rufsete stil med tung bass og  hylende gitarer har gitt ham en helt egen sound. Med høy energi på scenen leverer han ett outlaw-show du ikke har sett maken til.