Vi leker ikke gummibåt

Jace Everett (US)

Vi var så heldige å få Jace Everett innom oss i 2015 og ble overrasket og imponert over kvaliteten på live-opptredenen!
Nå har vi fått han tilbake og denne gangen har han med fullt band kan vi love en enda bedre opplevelse!

Jace Everett fra lille Evansville i Indiana, USA er nok for oss nordmenn mest kjent for monsterhiten Bad Things fra TV-serien True Blood og sine opptredener på Senkveld, God Morgen Norge, Allsang på Grensen og The Tonight Show med Jay Leno, men han er også kjent for å være en fantastisk dyktig liveartist som gir av seg selv hvert eneste sekund på scenen både musikalsk og gjennom dialog med publikum. Artisten har også skrevet monster countryhiten «Your Man» for Josh Turner som han også selv fremfører i enkelte settinger.

 

Jace flyttet som barn til Fort Worth, Texas og siden til Nashville, Tennessee, noe man tydelig kan høre i artistens musikk, en herlig blanding av sugende blues, svingende rockabilly og fengende sørstatsrock, ispedd noen countrytakter – alt bundet sammen av en mørk stemme som gir assosiasjoner til både Chris Isaak og Nick Cave.

I 2015 gjorde Jace sin siste omfattende Europaturne på nesten femti jobber hvor han besøkte blant annet land som Spania, England, Sverige, Tyskland, Nederland og Norge. Han gjennomførte hele fjorten konserter i Norge og har blitt en virkelig norgesvenn.  ​Tilbakemeldingene fra publikum og anmeldelsene fra avisene var mange og fantastiske og nesten hver konsert var utsolgt god tid i forkant.