Vi leker ikke gummibåt

Rabagast

Rabagast

Anbefalt av P3 og med en vanvittig iver og galskap på scenen er Rabagast et av de bandene som gjør at du bare må smile når du ser dem opptre! Når vi så en av dem gå av scenen for å klatre opp på baren og stage-dive utover allerede oppstrakte hender var det satt; Disse må vi få til GBfestivalen!

Rabagast er et Oslobasert band som spiller rock inspirert av band som White Stripes, The Stooges og Joy Division. Bandet har stor energi, fengende refreng og tekster på trøndersk.

“Innimellom dukker det opp band som har det lille ekstra, det lille som gjør at man tror man hører noe som skal bli til noe stort (…) dette er noe av det beste jeg har hørt på veldig lenge fra et helt ferskt norsk band” -Trønderavisa

De ble i 2016 kåret til ukas urørt med vår låt “Spit”, er listet på flere studentradioer, og blir spilt jevnlig hos Stjernepose på NRK P13. De er et liveband med stor energi og har gjort mange konserter i Oslo-området, blant annet på OverOslo-festivalen, John Dee og Gramo Underwood på Norwegian Wood.

I 2017 ga vi ut debutalbumet vårt «Utilfreds», som fikk terningkast 5 hos Trønderavisa. I 2018 slapp vi EPen Hold på hatten, hvor singelen Pidestall ble anbefalt av NRK P3 Urørt.