Vi leker ikke gummibåt

Sundays

Av og til kommer man over en konsert hvor man føler man blir sugd inn i bandets boble og ønsker at konserten aldri stopper!
Dette er kanskje utenfor GBfestivalens tradisjonelle sjanger men er såpass bra at vi kunne ikke la være!

Sundays kommer fra Danmark og har på kort tid gått fra å være et lokalt indie undergrunnsband til å reise på tour i utlandet og opptre sammen med store navn som Train og 10cc!

Bandet ledes av sanger og sangskriver, Magnus Jacobsen, og har med seg Morten Falk på trommer, Marie Linander på bass og Victor Ovesen på elektrisk gitar.

Debutalbumet «Wiaca» har høstet strålende kritikker og for deg som liker å lytte til musikk så er dette intet mindre enn en gullgruve!

SUNDAYS ‘foregående konsertår startet med The Lone Bellow (USA) på Store VEGA i København, og inkluderte deres internasjonale showcase debut, både på Sørveiv Festival i Norge og Indie Week i Toronto, Canada. I kjølvannet av albumutgivelsen ble SUNDAYS valgt for å støtte de legendariske kunstrockere, ’10cc’, på 4 store danske show i februar.

«Potensialet til å være blant de beste i 2019» (9/10 albumanmeldelse) – SPECTRUM PULSE (US)

«Stemmenes store og små følelser innpakket i musikalsk velour»- ROCKZEIT (DK)

«Et band med en lovende nasjonal og internasjonal fremtid» – JUTLAND STATION (DK)

«Sangene bytter på å gi meg gåsehud og å få meg til å riste både hodet og foten i takt med de fine tonene» (6/6 live review) – UNIKUM (NO)