Vi leker ikke gummibåt

Arly & Hawk

Arly:

Arly Karlsen har lang fartstid som artist og har turnert verden over. Hans dype og varme røst har alltid fascinert publikum og han har gjennom tidene utgitt 12 plater, både som solo-artist og sammen med andre.

Det første store gjennombruddet kom med bandet Western Swingers på 80-tallet, sammen med Arne Løland og Liv Jorunn Heia. Artistgruppen gav den gang ut 5 plater, som har resultert i 3 gullplater.

Hans solokarriere startet i 2001. Han har ugitt 4 solo-album, som alle har solgt over 10.000 eksemplarer. I 2005 vant Arly prisen for ”Male Vokalist of The Year” i European CMA Chart List. Han hadde mange nr 1 hits på denne listen.

Arly Karlsen har sunget sammen med storheter som Boby Bare, Gene Watson, Bellamy Brothers og Joanne Cash m.f.

I 2007 startet han samarbeidet med G. Thomas og Ove Støylen, som The European Highwaymen. De har utgitt flere singler og albumet ”Spinning” innspilt i Nashville, med Bobby Bare som produsent i 2013. ”Spinning” lå 3 uker på VG listen topp 20.


Hawk:

Du kjenner han kanskje som «han som spiller soloer på bordene» og med røff countrystemme og garantert allsangmateriale!

«Hawk er uten tvil det nye stjerneskuddet på den norske countryhimmelen. Han er ung men, jeg vil ikke bruke ordet talentfull fordi han er mye bedre enn det; Han er proff! Påscenen lirer han av seg ett arsenal av udødelige og kjente country-låter. Han skriver også egne flotte låter som han putter inn i repetoaret. Synge kan han definitivt og gitaren trakterer han med største enkelhet. Han er også beviset på at du ikke trenger å være over 30 og synge om eks-koner og bakfulle dager for å være country-artist. Der andre er baktunge, er Hawk vital og full av adrenalin-og gir alltid ett topp show!»

På 1970 tallet gjorde mange countryartister opprør mot det som på den tiden ble kalt for «Nashville-sound» og det som ble kalt for «the outlaw movement» ble en egen sjanger innen country-musikken.

Hawk Christensen er en viderefører av outlaw-country, hans røffe og rufsete stil med tung bass og  hylende gitarer har gitt ham en helt egen sound. Med høy energi på scenen leverer han ett outlaw-show du ikke har sett maken til.