Vi leker ikke gummibåt

Stilling ledig

Kunne du tenke deg å varte opp artistene våre? Ha ansvaret for hovedscenen? Eller kanskje arrangere beer-pong på campen?

GBfestivalen 2019 arrangeres 11. til 14. juli. Vi er en relativt liten festival men med vårt unike konsept følger det også med litt flere oppgaver enn på en «vanlig» festival. Det betales ikke for faste stillinger men vi deler ut en bonus og du vil få alle tiders opplevelse!

Søknadsskjema finner du nederst på siden eller ved å følge denne linken –>
Dersom du heller ønsker å sende søknad via epost kan du sende det til oss på post@gbfestivalen.no

Akkurat nå har vi følgende ansvarsområder ledige:


Arrangøransvarlig

For deg som syntes det er gøy å arrangere og gjennomføre konkurranser og små arrangement. Blant oppgavene er å arrangere Fifa-turnering, «Ta Sjansen» og «Pimp My Boat». Hvis du er godt forberedt vil det bli svært få timer å jobbe under selve festivalen. Resten av tiden har du fri!

Elvetur-sjef

Kanskje den største oppgaven under vår festival men samtidig den gøyeste! Her får du tildelt et relativt stort budsjett og jobben din blir å sørge for at alle som er med på «Elveturen» på lørdag får en best mulig opplevelse! Du vil måtte koordinere konkurranser, transport og vakter men selve oppgavene delegerer du bort. Hvis alt er godt planlagt kan du sannsynligvis nyte det meste av lørdagen i en strandstol og resten av festivalen har du fri!

Scenemester

Vårt kontaktpunkt mot de som leverer scene, lys og lyd. Du blir leder for scenen vår og oppgavene er hovedsakelig å koordinere backline og spilletider. Hvis du allerede vet hva «backline» er så passer du perfekt for jobben. Hvis ikke så gir vi deg opplæring!
Som scenemester vil du få med deg alle konsertene og med god planlegging kan 95% av jobben gjøres i forkant.

Hospitality

Denne jobben passer for deg som er flink med mennesker. Du vil være artistenes kontaktpunkt og passe på at de får en god opplevelse når de er hos oss. Oppgavene består blant annet av å booke artistene inn på hotell, skaffe dem transport og ikke minst ansvar for at backstage har fasilitetene som vi på forhånd har avtalt med artistene at vi kan levere.

Runner

Den minst forutsigbare jobben av alle! Du får utdelt en telefon og må ha tilgang til bil. Dersom alt går etter planen så blir jobben din å slå av en prat med vakta som står alene, kanskje hente en kopp kaffe, løse av den personen i baren som trenger en 5-minutter og ellers bare være tilgjengelig. Men vær beredt! Plutselig skjer det noe og vi trenger å få hentet ting eller ei ekstra hand en vei. Da er du rett person å spørre. Du vil kunne få oppgaver som å kjøre å hente artister, gå på handletur eller i små perioder bistå i situasjoner hvor vi plutselig blir underbemannet.